Ga naar content
Goosecraft

goosegraft

Goosecraft is gevestigd in Amsterdam en opgericht in 2006 met een geweldige groep mensen die een extreme passie voor leren jassen deelden. Zij halen inspiratie uit het verleden en combineren dit met opkomende modetrends waar zij enthousiast van worden. Zij ontwerpen voor de mensen die dicht bij ons staan, de mensen die we het beste kennen, degenen met een (verborgen) rebelse persoonlijkheid.

Daarom blijft de ruggengraat van hun merk altijd leer. Naarmate de tijd verstreek, ontwikkelden ze zich tot een volwaardige kledingfabrikant die bewust zijn collecties creëert omdat ze geven om de wereld waarin we leven. Goosecraft is er trots op hun retailers en eindgebruikers te bedienen met betoverende collecties, ongeëvenaarde prijzen en ongeëvenaarde kwaliteit.

Elke leersoort heeft zijn charme en authenticiteit. Daarom gebruiken ze bij Goosecraft veel verschillende leersoorten. Hun designers zijn experts op het gebied van leer en kiezen zorgvuldig per item welke leersoort wordt gebruikt. Wil jij zelf meer te weten komen over een bepaalde leersoort? Kijk dan eens bij Goosecraft op de site, daar wordt alles uitgelegd.