Ga naar content

GABOR

Gabor is een familiebedrijf uit Zuid-Duitsland en is al sinds 1949 een toonaangevende schoenfabrikant. Gabor is het bekendste merk voor damesschoenen in Duitsland en groeit ook in Nederland. Gabor schoenen combineren modetrends met een uitstekende pasvorm en kwaliteit voor een scherpe prijs.  

Gabor kiest voor soepele materialen, omdat die voor een fijn draagcomfort zorgen. Gabor schoenen voelen al goed tijdens het passen, zodat je direct weet of de schoenen lekker zitten. Ook de zolen van Gabor schoenen worden met veel zorg opgebouwd uit verschillende componenten, zoals dempende loopzolen met luchtkussentjes en bijvoorbeeld uitneembare inlegzolen.

Gabor schoenen zijn nikkelvrij, omdat overgevoeligheid voor nikkel wereldwijd de meest voorkomende contactallergie is. Voor delen van producten die niet in direct contact met de huid staan gebruikt Gabor nikkelcompound. Nikkelvrije schoenen zijn duurder om te produceren, maar dragen bij aan de gezondheid van alle Gabor klanten. Op die manier denkt Gabor aan mens, dier en omgeving.