Ga naar content
Magnanni
Schoenen heren

Magnanni

Magnanni is een uniek schoenenmerk dat prachtige handgemaakte leren schoenen maakt. Het familiebedrijf sinds 1954 heeft ambacht en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Kenners herkennen deze schoenen meteen die mooier worden naarmate je ze draagt.

De met de hand gestikte Artesano-zool is een icoon van kwaliteit, stijl en techniek door de Magnanni familie. De delicate kunst is het aan elkaar naaien van het bovenwerk van de schoen en de zool, waarbij de voering wordt vermeden, met dubbele naaistiksels om een look te creëren die je zelden ziet in moderne modeschoenen. 

"La Mancha, Spanje blijft grotendeels onaangetast door de moderne wereld. De tijd gaat wat langzamer, en waardering voor het gezin staat voorop. Transacties worden van generatie op generatie doorgegeven. Deze droge maar vruchtbare regio staat bekend om het eten en de wijn die hier wordt geproduceerd. Boeren en ambachtslieden verfijnen tot in de puntjes elk detail van hun werk; het is op de moeilijke manier gedaan, maar op de juiste manier. Schoenmaken is geen uitzondering. We zijn er trots op dat we de jarenlange familietradities die drie generaties geleden zijn begonnen hoog houden. Vele handen raken elk paar dat door onze fabriek gaat aan om kwaliteit te garanderen. Dit is hoe we zijn opgegroeid; dit is wat we het beste weten. Heerlijk eten, geweldige wijn, geweldige schoenen - dit is thuis."

Bezoek onze winkel